leuke ideeën om te doen
juli 28, 2016 Tips Geen reacties

De start van de zomer ligt inmiddels al achter ons en gelukkig begint ook het weer zomers aan te doen. Maar wat zijn nu leuke ideeën om te doen, tijdens deze warme en zonnige periode? We delen graag onze ideeën met je, zodat je allemaal leuke dingen kan gaan doen de aankomende periode.

1. Sociaal slapen

Ben jij bekend met het fenomeen hostels? Dit zijn niet alleen accommodaties om te overnachten… Nee een overnachting hier, zijn complete ervaringen. In hostels deel je vaak een kamer en de sanitaire voorzieningen met andere gasten, maar de echte fun is te vinden in de gemeenschappelijke ruimtes. Hier brengen de gasten vaak de meeste tijd door, om heerlijk te socializen met elkaar.

Jorplace Beach Hostel in Scheveningen biedt zo een leuke sociale ervaring. Door de locatie nabij het strand hangt er een heerlijke beachy sfeer, dus je dagje bezoek aan het strand gaat nog uren verder. En is een kamer delen niks voor jou? Probeer dan eerst een nachtje in je eigen tweepersoonskamer.

Jorplace beach hostel - Serre

2. Cocktails drinken

In de vakantie periode heb je veelal minder verplichtingen. Dit is daarom bij uitstek de tijd om eens wat geks te doen. En wat is er nou niet verleidelijker dan een verkoelende Caipirinha, Mojito of Sex on the Beach?! Haal de spullen zelf in huis en ga zelf aan de gang met je vrienden. Laat je je liever in de watten leggen? Ga dan eens langs bij de bartenders van bel Level Rotterdam, ze schenken namelijk Kill#r Cocktails!

COcktails drinken

3. Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum is Amsterdams meest bezochte bezienswaardigheid. Jaarlijks bezoeken bijna 2 miljoen toeristen en landgenoten dit immens populaire museum. Het Van Gogh Museum is gewoon iets wat bij onze opvoeding hoort. Dus als je nog niet bent geweest, is dit het moment te gaan. Koop je kaartje van te voren, want het kan druk zijn.

Van_Gogh_Museum_-_Begane-grond-en-trappenhuis

4. Longboarden

Het is een veel gezien fenomeen: lange skateboards in het dagelijkse straatbeeld. Deze boards worden longboards genoemd en nemen in populariteit toe. Tijd dus om ook eens te ervaren hoe het is om sjezen door de straten. Gewoon, omdat het een leuke en sportieve buiten activiteit voor jong en oud is.

Met deze mooie dagen is het nog leuker om te longboarden op de boulevard van Scheveningen. Zon, zee, strand en … longboarden. Hoe lekker is dat?!

Longboarden in Scheveningen

5. BBQ-en

Houd jij ook zo van bbq-en?! Wie niet? Lekker eten, lekker drinken en gezelligheid, een bezigheid dat je het liefst zo vaak mogelijk doet. BeachClub Indigo, op het strand van Scheveningen, maakt het bqq-en nog wat leuker. Hier bieden ze je een compleet verzorgde bbq aan. Je kan zelf je vlees, vis of groente op de bbq doen, onder het genot van een geweldig uitzicht. Tussendoor kan je verkoelende drankjes bestellen en na afloop wordt er voor je afgeruimd.

bbq

6. Suppen

Ben jij al bekend met stand-up paddling, of beter gezegd suppen, zoals het in de volksmond ook wel wordt genoemd. Bij suppen sta je op een (surf)board en verplaats je jezelf voorwaarts, door je met een peddel voort te duwen.

Met deze temperatuur is suppen heerlijk verkoelend en dus echt iets om nu te doen. Het aanschaffen van de materialen kost een hoop, dus als je het gewoon een keer wil proberen dan is het huren een betere optie. Heb je een grote vrienden groep? Je kan ook met z’n achten plaatsnemen op een grote supboard en de zee op!

suppen

7. Ontbijt voor 2 aan het strand

Begin je dag met een croissantje, een jus d’orange, een eitje, een heerlijke koffie en een fris briesje. Hoe lekker is het om je ontbijtje te nuttigen aan het strand?! Lekker romantisch met je liefje of heerlijk ontnuchteren met je vrienden. Vind je het een gedoe om het zelf verzorgen? Dan kan je dit natuurlijk ook bij een van de vele strandtentjes nuttigen.

ontbijt aan het strand

8. VIP naar Crazy Piano’s

Wil je eens wat anders doen op je weekendavond? Ga als een Very Important Person naar de Crazy Piano’s in Scheveningen. Deze plek is al jarenlang een hit met lekkere muziek en live muziek van de brandweerrode piano’s.

Crazy_Pianos_Scheveningen_-_Entree

Written by Allen