Diamond Museum Amsterdam

Diamond Museum Amsterdam
Diamond Museum AmsterdamDiamond Museum AmsterdamDiamond Museum AmsterdamDiamond Museum AmsterdamDiamond Museum AmsterdamDiamond Museum AmsterdamDiamond Museum AmsterdamDiamond Museum AmsterdamDiamond Museum Amsterdam

Diamond Museum Amsterdam

 6,00

 • E-voucher via email of mobiele telefoon.
 • Aanschaf toegangsbewijs via onze partner Get Your Guide.
 • Ontvang direct een bevestiging van je aankoop.

 

Koop Ticket

Categorieën: , Tags: , ,

Productbeschrijving

Jouw deal

  • Toegang tot het Diamant museum en het aangrenzende Coster Diamonds.
  • Kom meer te weten over de geschiedenis van de diamant exploratie.
  • Volg de reis van een diamant; van diep onder de aarde tot alle stadia van verwerking.
  • Zie replica’s van ’s werelds beroemdste diamanten.

Voorwaarden

  • Na aanschaf ontvang je een e-voucher, waarop je toegangsbewijs vermeld is in de vorm van een barcode. Dit kan op papier of mobiel en wordt door de aanbieder gescand.
  • Voorwaarden Get Your Guide van toepassing.

 

Diamond Museum Amsterdam

Zie de prachtige edelstenen van het Amsterdamse Diamant museum en ontdek het vakmanschap van diamant polijsten en sieraden ontwerpen. Maak een reis door 3 miljard jaar natuurlijke vorming en leer over de link tussen diamanten en het koningshuis.

Ga mee op een avontuur dat 3 miljard jaar geleden, 200 kilometer onder de grond begon met toegang tot het Amsterdamse Diamant Museum.

Kom meer te weten over de geschiedenis van diamant onderzoek en het vakmanschap met betrekking tot de verwerking van ruwe diamanten tot juwelen die de nek, polsen en vingers sieren van mensen over de hele wereld. Elke steen vertelt een verhaal in de tentoonstellingen van 22 beroemde diamanten replica’s.

Bekijk een korte film over de lange reis van een diamant vanaf het ontstaan diep in de aarde tot het mijnen, distributie, handel en verwerken ervan.

Zie prachtige sieraden zoals een gerenommeerde collectie van diamanten en juwelen uit het koninklijke Huis van Oranje-Nassau en andere edelstenen bekend om hun geschiedenis of simpelweg hun unieke

Adres

Paulus Potterstraat 8, Amsterdam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diamond Museum Amsterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *