Do It Yourself BBQ voor 2 pers incl fles wijn

Beachclub_Indigo_-_Decoraties-04
Beachclub_Indigo_-_Do_It_Yourself_BBQ-05Beachclub_Indigo_-_TerrasBeachclub_Indigo_-_Open_restaurantBeachclub_Indigo_-_LampionnenBeachclub_Indigo_-_AankledingBeachclub_Indigo_-_Do_It_Yourself_BBQ-06Beachclub_Indigo_-_TerrasBeachclub_Indigo_-_sfeerbeeld-04Beachclub_Indigo_-_sfeerbeeld-03Beachclub_Indigo_-_sfeerbeeld-01Beachclub_Indigo_-_Do_It_Yourself_BBQ-03

Do It Yourself BBQ voor 2 pers incl fles wijn

 52,50

‘Do-it-yourself BBQ aan het strand, inclusief een gratis fles wijn voor 2 personen.

Van € 62 voor: € 52,50

Availability: In Stock

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Jouw deal

  • ‘Do-it-yourself’ BBQ. Vis, vlees, groente, stokbrood, groente, salade, sausjes en friet;
  • Inclusief een gratis fles wijn;
  • Uitzicht over de Noordzee.

Voorwaarden

  • Geldigheid: tot een jaar na aanschaf. (Houd er wel rekening mee dat Indigo buiten het seizoen gesloten is.)
  • Aankoop: je kan zoveel vouchers aanschaffen als je wilt.
  • Reserveren: verplicht.
  • Aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties.
  • Meer info: neem je afgedrukte coupon mee. Betalen met dinercheques en bonnen is niet mogelijk. Onze verkoopvoorwaarden en wettelijke bedenk termijn gelden voor alle deals.

 

Beachclub Indigo

Een strandduo met een eigen strandtent. Een duo die de mooiste reizen over de hele wereld heeft gemaakt en precies weten wat een strandtent nodig heeft, om het hele seizoen te kunnen genieten. Michel en Dunja (de eigenaren van BeachClub Indigo) brengen het hele strandseizoen door aan de Noordzee waar zij zoveel mogelijk genieters de tijd van hun leven geven. Zij zijn de mensen die hebben gezorgd voor een fijne ontspannende sfeer in BeachClub Indigo, waar je het zand tussen je tenen mag voelen. Ontspannende lounge muziek en een warm welkom voor iedereen heeft er mede voor gezorgd dat zij vanaf 2013, elk jaar open zijn.

Bij Beachclub Indigo geeft het gevoel alsof je op vakantie bent. Je krijgt hier zeker het echte strandgevoel; het met lampionnetjes verlichte pleintje, de vuurtonnen, het houten buitenbarretje en het sfeervolle kleurrijke terras. Indigo durft anders te zijn dan de rest. Dineren kan hier met je voeten in het zand, en met slecht weer is er een binnenhaard met heerlijke kussens.

Indigo’s keuken is gebaseerd op eerlijk en gezond eten. Michel en Dunja konden hun passie delen met chef Kenny en hebben samen een wereldrijke ‘fusion’ keuken neergezet. Alles is huisgemaakt en zelf bedacht, zoals de Hollandse bitterballen maar dan van de Scheveningse haring! De funky burgers zijn geïnspireerd uit de vele landen die zij bereisd hebben.

Beachclub Indigo is gelegen aan het Zwarte pad, het enige stukje Scheveningen waar je geen toeristen tegenkomt en waar alle lokale Haagse mensen naartoe gaan om een hapje te eten. Omdat het aan de duinen ligt kun je je hier heerlijk ontspannen. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, Beachclub Indigo zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Haal alles uit je zomer en boek een enkele reis naar het gezelligste plekje van het strand!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Do It Yourself BBQ voor 2 pers incl fles wijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *