Fietstocht door Amsterdam

Fietstocht door Amsterdam
Fietstocht door AmsterdamFietstocht door AmsterdamFietstocht door AmsterdamFietstocht door AmsterdamFietstocht door AmsterdamFietstocht door AmsterdamFietstocht door AmsterdamFietstocht door AmsterdamFietstocht door Amsterdam

Fietstocht door Amsterdam

 27,50

 • E-voucher via email of mobiele telefoon.
 • Aanschaf toegangsbewijs via onze partner Get Your Guide.
 • Ontvang direct een bevestiging van je aankoop.

 

Boek Tour

Categorieën: , Tags: ,

Productbeschrijving

Jouw deal

  • Ervaar Amsterdam als een plaatselijke inwoner op een drie uur durende fietstocht.
  • Bezoek enkele van de meest historische plekken van Amsterdam.
  • Fiets door de beruchte Wallen.
  • Maak gebruik van de vele mogelijkheden om foto’s te maken van de grachten en bruggen.

Voorwaarden

  • Na aanschaf ontvang je een e-voucher, waarop je toegangsbewijs vermeld is in de vorm van een barcode. Dit kan op papier of mobiel en wordt door de aanbieder gescand.
  • Deze tour heeft ten minste vier deelnemers nodig om te starten.
  • Voorwaarden Get Your Guide van toepassing.

 

Fietstocht door Amsterdam

Bekijk Amsterdam als een local op een drie uur lange fietstocht langs de grootste trekpleisters van de stad. Onder leiding van een ervaren gids zul je langs de meest interessante plekken komen zoals de Jordaan, de Wallen en het Rijksmuseum.

Amsterdam is een van de beste steden ter wereld om in te fietsen, en de beste manier om de stad te verkennen is dan ook door middel van een fietstour. Rij door de stad met het eerste bedrijf in Amsterdam dat begeleide fietstours aanbood. Onder begeleiding van vriendelijke gidsen zul je het authentieke Amsterdam zien op een gedetailleerde tour van de stad.

Bekijk enkele van de belangrijkste plekken terwijl je over de rijke geschiedenis van Amsterdam leert. Je zult de haven bezoeken, door een doolhof van idyllische grachten fietsen, in verborgen binnenplaatsen komen en ondertussen genoeg mogelijkheden hebben om de pittoreske stad te fotograferen.

Daarnaast zul je de verschillende unieke buurten van Amsterdam verkennen, door de Jordaan rijden waar je langs het huis van Rembrandt rijdt, doorrijden naar het Rijksmuseum (een staatsmuseum gewijd aan kunst en geschiedenis) en de beruchte Wallen verkennen waar je de underground cultuur van Amsterdam kunt ervaren.

Adres

Nieuwezijds Kolk 29, Amsterdam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fietstocht door Amsterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *