Rijksmuseum Skip-The-Line

Rijksmuseum Skip-the-Line
Rijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-LineRijksmuseum Skip-the-Line

Rijksmuseum Skip-The-Line

 17,50

 • Toegangsbewijs via email of mobiele telefoon.
 • Skip The Line toegangsbewijs.
 • Aanschaf toegangsbewijs via onze partner Get Your Guide.
 • Ontvang direct een bevestiging van je aankoop.

 

Koop Ticket

Categorieën: , Tags: ,

Productbeschrijving

Jouw deal

  • Sla de rij over bij het Rijksmuseum!
  • Reis in 80 galerijen door 800 jaar Nederlandse geschiedenis met 8.000 objecten.
  • Bewonder wereldberoemde meesterwerken van Vermeer, Rembrandt, Frans Hals en Jan Steen in de eregalerij.

Voorwaarden

  • Na aanschaf ontvang je een e-voucher, waarop je toegangsbewijs vermeld is in de vorm van een barcode. Dit kan op papier of mobiel en wordt door Heineken Experience gescand.
  • Vermijd de drukke periode, tussen 11:00 en 15:00.
  • Filmen en fotograferen is niet toegestaan.
  • Voorwaarden Get Your Guide van toepassing.

 

Rijksmuseum

Verwen jezelf met een dag in Het Rijksmuseum, parel van Amsterdam in het hart van de stad. Sla de rij over en dompel je onder in een wereld vol klassieke kunst.

De internationaal bejubelde collectie van het Rijks bevat werk van legendarische Hollandse meesters als Vermeer, Frans Hals en bovenal: Rembrandt met zijn Nachtwacht. In een prachtig verlichte hal kunnen bezoekers elk klein detail van dit meesterwerk bestuderen.

Maar er is veel meer te zien dan het werk van de Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw. De collectie bevat Delfts blauw, beeldhouwwerk, archeologische artefacten, kleding, Aziatische kunst, printen, overblijfselen uit de geschiedenis van de Nederlandse zeevaart en vele andere objecten die samen 800 jaar Nederlandse geschiedenis in een globale context representeren.

Uiteraard staat de collectie niet stil – ook nieuwe items, zoals een van Yves Saint Laurent jurk uit 1965, geïnspireerd door Mondriaan, zijn te zien.

Met 170 objecten in 60 collecties uit China, Japan, India en Batavia, vertelt de tentoonstelling “Asia> Amsterdam”, het verhaal over de opwinding die, door de Aziatische schatten die werden verscheept naar Nederland, heerste in de Gouden Eeuw. Lakwerk, ivoor, zilver, zijde, ebbenhout, sieraden en enorme hoeveelheden porselein stroomden naar Amsterdam, de toenmalige bruisende hoofdstad van de wereld.

Adres

Museumstraat 1, Amsterdam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rijksmuseum Skip-The-Line” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *