Beleef het Van Gogh- jaar met toegang tot het Van Gogh Museum

Vincent_Van_Gogh_-Zelf_Portret kopie
Van_Gogh_Museum_-_Begane-grondVan_Gogh_Museum_-_Begane-grond-en-trappenhuisVincent_Van_Gogh_-Zelf_Portret-01 kopieGezicht op v Goghmuseum vanaf museumpleinVan_Gogh_Museum_-_Interieur_Vitrines_-_Foto_Jan_Kees_Steenman (1) kopieVan_Gogh_Museum_-_Interieur_-_Moeder_en_kind_-_Foto_Jan_Kees_Steenman kopie

Beleef het Van Gogh- jaar met toegang tot het Van Gogh Museum

 17,00

Toegang tot het Van Gogh Museum

€ 17,00

Availability: In Stock

Categorieën: , , Tags: ,

Productbeschrijving

Jouw deal

  • Entree tot het museum;
  • Toegang via de voucher lane (quick access).
  • Leer over de schilderijen, de stijl en de kleuren van de meester.

Voorwaarden

  • Geldigheid: Je voucher is op alle dagen van de week te gebruiken en is geldig tot een jaar na aanschaf.
  • Aankoop: je kan zoveel vouchers aanschaffen als je wilt.
  • Reserveren: niet verplicht.
  • Aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties.
  • Meer info: na aanschaf ontvang je per post je toegangs voucher opgestuurd. Onze verkoopvoorwaarden en wettelijke bedenk termijn gelden voor alle deals.

 

Het Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum is een aan de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh gewijd voormalig rijksmuseum. Het museum ligt aan de Paulus Potterstraat en het Museumplein in Amsterdam. 2015 is het internationale van Gogh jaar! Het jaar 2015 markeert de 125ste sterfdag van Vincent van Gogh. Van Gogh wordt gezien als één van de grote schilders uit de 19e eeuw.

Vincent van Gogh, een van ’s werelds grootste schilders, is geboren op 30 maart 1853 in Zundert, een dorp in Brabant, en was de tweede uit een gezin van zes kinderen. Hoewel Vincent van Gogh uitblonk op school stopte hij vrij abrupt met zijn studie, wat decennia later (voor ons) een goede keuze bleek. 

Het Van Gogh Museum organiseert dit jaar diverse bijzondere activiteiten onder het thema ‘125 jaar inspiratie’ dus begin je weekend goed op vrijdagavond! Het Van Gogh Museum heeft elke week en verrassend programma. Elke eerste vrijdag van de maand pakt het Van Gogh Museum groots uit met een avond vol spraakmakende bands, schrijvers, performances, videokunstenaars, workshops, een cocktailbar en veel meer. Ben je benieuwd wat er te zien is en wat er te doen is? Houd de website goed in de gaten voor de laatste updates.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beleef het Van Gogh- jaar met toegang tot het Van Gogh Museum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *