Blog

Home » Blog

leuke ideeën om te doen

8 leuke ideeën om te doen.

De start van de zomer ligt inmiddels al achter ons en gelukkig begint ook het weer zomers aan te doen. Maar wat zijn nu leuke ideeën om te doen, tijdens deze warme en zonnige periode? We delen graag onze ideeën met je, zodat je allemaal leuke dingen kan gaan doen de aankomende periode.

1. Sociaal slapen

Ben jij bekend met het fenomeen hostels? Dit zijn niet alleen accommodaties om te overnachten……

Read more
Gratis dingen om te doen header

Het is begin juli en de zomer vakanties zijn hier en daar al aan het beginnen. Velen zullen waarschijnlijk op vakantie gaan, maar er zijn natuurlijk ook altijd achterblijvers. Dus voor de mensen die thuis zijn om wat voor reden dan ook, hebben we hieronder een lijst met: 100 gratis dingen om te doen in de vakantie.

De Lijst:

  1. Geniet van je eigen omgeving. Stap op de fiets en bekijk de rand van je…
Read more
wat te doen vandaag

Wat te doen vandaag?

We hebben er allemaal wel eens last van… Verveling! Dit kan doordat je even geen inspiratie hebt, om te bedenken wat je kan of wil doen. Een andere reden kan ook zijn, dat je er gewoon niet weet wat er allemaal te doen is. Dit is nou precies de reden waarom Jongerenuitjes.com is ontstaan. Wij verzamelen leuke, spannende en gekke dingen om te doen….

Read more
Scheveningen pier

10 dingen om te doen in Scheveningen

Als je denkt aan een bezoek aan Scheveningen, dan hebben wij een lijst van 10 dingen om te doen tijdens je verblijf.

1. Geniet op het strand

Dit is een van de meest voorkomende dingen die men doet wanneer ze in Scheveningen zijn. Scheveningen heeft een prachtig 3 kilometer lang strand en biedt veel plezier. Je kan er een heerlijke ​​duik nemen en als je geluk hebt (Nederlands weer is nogal onregelmatig), dan kan je ook wat zonnebaden….

Read more

Maak kennis met &Samhoud Places

Maak kennis met een restaurant van de twee michelin sterren chef: Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud.

Trek gekregen…? Jongerenuitjes mag je een unieke aanbieding doen, wat deze is? Bekijk onze pagina: Burgers bij &Samhoud Places.

Read more

Preview gemaakt door AnderK

Read more